Hudterapeut till Exuviancekliniken

Är det viktigt för dig att arbeta med resultatinriktad hudvård, ansiktsbehandlingar och att inspi-rera och guida kunder? Då kan du vara den rätta personen för vårt team!

Vi vill stärka våra team i Höllviken med en erfaren och vass hudterapeut. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete i en härlig miljö på vår väletablerade hudvårdssalong i Höllviken. Tjänsten är en tillsvidare-anställning. Du kommer att arbeta med trevliga och engagerade kollegor och en etablerad kundkrets. Vi sätter en ära i hög service, ett väl utfört arbete och att få nöjda och rekommenderande kunder. Vi brinner för att skapa en god teamkänsla och att erbjuda en bra atmosfär för våra kunder.

VI SÖKER DIG SOM ÄR:

  • Utåtriktad med positiv energi.
  • Möjlighetsorienterad.
  • En fena på god service.
  • Ansvarsfull och resultatdriven.
  • En flexibel och prestigelös lagspelare.

Vi arbetar med Exuviance hudvårdsprodukter, som är en av de mest väldokumenterade hudvårdsserierna på marknaden och som ger mycket goda resultat. Kännedom om Exuviance är en fördel men inget måste. Din hudvårdskompetens, nyfikenhet och service-känsla är absolut viktigast för oss.

Är du intresserad av tjänsten är du varmt välkommen att skicka in din ansökan bestående av personligt brev och CV så snart som möjligt. Maila gärna även om du har frågor! sarah.wikstrom@exuviance.com

Vi ser fram emot att höra av dig!

Ansök idag!