Har du också ett område på kroppen som behöver lite extra omsorg? Med tiden leder en försvagad stödstruktur i huden till mindre elasticitet och spänst. En försvagad stödstruktur kan även bidra till att ojämnheter, så kallade celluli­ter, framträder mer på olika delar av kroppen. Celluliter kan inte avlägsnas med hudvårdsprodukter, men genom att med aktiva ingredienser förbättra hudens fasthet och smidighet kan synbarheten av ojämnheter minimeras. Massage är ytterligare en metod som med sin cirkula­tionshöjande och slaggavlägsnande effekt kan bidra till att uppnå ett jämnare utseende.

Exuviance nya Body Tone Firming Concentrate förbättrar med sina aktiva ingredienser hudens fasthet, struktur och smidighet. Med roller-applikatorn stimuleras cirkulationen vilket har en slaggavlägsnande effekt. Resultatet blir en maximal antiaging effekt på huden och synbart slätare och fastare hud.